Totaalaanpak van de nieuwste bouw trends

Energiezuinige woning in Moderne Bouwstijl

Met een totaalaanpak van steeds de nieuwste trends in het bouwproces, kunnen wij uw ideeën als bouwer visualiseren.

Cappelle Architects adviseert u bij het uittekenen van de plannen en hebben de gepaste knowhow in huis en u kunt rekenen op betrouwbare onderaannemers wanneer we uw moderne woning bouwen. Met een ervaren ingenieur als projectleider is de bouw van uw woning altijd in goede handen.

Energiezuinige en Energieneutrale Woningen

Vanaf 2020 moet al nieuwbouw bijna energieneutraal zijn. Om deze doelstelling te kunnen halen, is zeer energiezuinig bouwen noodzakelijk. Een belangrijk hulpmiddel daarbij is luchtdicht bouwen, waarmee het energieverlies door luchtlekken gereduceerd wordt.

De Bijna EnergieNeutrale Gebouwen (BENG) ontwikkelingen lopen synchroon met diverse andere trends in de bouw, die de uitvoering ervan kunnen bemoeilijken.

De vooruitgang en toepassing van technologie in verschillende industrieën en sectoren heeft met schokkende snelheid toegenomen. Er worden nieuwe ontdekkingen gedaan om oude werkprocessen in de bouw te moderniseren.

Architect Cappelle, specialist in houtskeletbouw en modern bouwen, weet als geen ander dat kwalitatief en energiezuinig bouwen dé bouwmethode van de toekomst is.

Cappelle Architects neemt het volledige bouwproject in handen en we coördineren alles van A tot Z. We begeleiden en adviseren u in het maken van keuzes: van buitenmaterialen tot vloeren, ramen, kleur en design van tegels, badkamers en keukens. Hebt u tijdens het bouwproject vragen of bemerkingen dan kan u steeds bij Cappelle Architects terecht.

Wilt u een nieuwe energiezuinige woning in moderne stijl bouwen? Bij Cappelle Architects helpen wij u graag verder bij het realiseren van uw moderne woning

 

Maak een Vrijblijvende Afspraak of Onsite Plaatsbezoek Aanvragen