Bouwstijlen

Of U nu opteert voor een huis in pastorijstijl, een klassieke of een moderne bouwstijl, Cappelle Architects en Engineers staat garant voor vakmanschap en planning.

Architect Carine Cappelle heeft een jarenlange ervaring in de meest uiteenlopende bouwstijlen zoals pastorijstijl, traditionele bouwstijl, houtskelet bouwstijl, moderne bouwstijl of klassieke bouwstijl.

Denkt u aan houtskeletbouw voor uw woning of een houtskelet bouwprojekt?

De realisatie van een houtskeletwoning in houtskeletbouw neemt in vergelijking met een traditionele woning slechts slechts enkele weken, waardoor u tijd bespaart op de werf. Bovendien kan u meteen aan de slag gaan met de afwerking van de binnenkant aangezien er geen droogperiode geldt.

Houtskeletbouw is de toekomst, zeker met steeds strengere energie wetgeving en wijzigende bouwtechnieken. Houtskeletbouw past perfect bij een open architectuur met veel natuurlijk licht en een maximale ruimtebeleving.

Pastorijwoning - Pastorijstijl

Ontdek uw mogelijkheden in het bouwen van een pastorijwoning en bouw in pastorijstijl !

Een pastorijwoning of een woning in pastorijstijl is een charmante woning vol klasse en authenticiteit.
Of U nu opteert voor een woning in pastorijstijl, een klassieke of een moderne bouwstijl, Cappelle Architects en Engineers staat garant voor vakmanschap en planning. Architect Carine Cappelle heeft een jarenlange ervaring in de meest uiteenlopende bouwstijlen zoals pastoriestijl, traditionele bouwstijl, modern of klassieke bouwstijl.

Een woning in de pastorijstijl zit in de details.

Het bouwen en ontwerpen van pastorijwoning of woningen in de pastorijstijl gebeurt volledig op maat. In het ontwerp van een pastorijwoning in de pastorijstijl worden specifieke constructieve detailleringen voor uw woning in de pastorijstijl toegepast zoals de verhoudingen van uw pastorijwoning en in de omgeving.

Bij het bouwen van een pastorijwoning of bouwen in de pastrorijstijl komt er heel wat bij kijken en architect Carine Cappelle doet er alles aan om uw droom pastorijwoning in pastorijstijl waar te maken.