Denkt u aan houtskeletbouw voor uw woning of een houtskelet bouwprojekt?

De realisatie van een houtskeletwoning in houtskeletbouw neemt in vergelijking met een traditionele woning slechts slechts enkele weken, waardoor u tijd bespaart op de werf. Bovendien kan u meteen aan de slag gaan met de afwerking van de binnenkant aangezien er geen droogperiode geldt.

Houtskeletbouw is de toekomst, zeker met steeds strengere energie wetgeving en wijzigende bouwtechnieken. Houtskeletbouw past perfect bij een open architectuur met veel natuurlijk licht en een maximale ruimtebeleving.

Houtskeletbouw is de toekomst

De houten binnenstructuur van houtskeletbouw biedt alle ruimte en mogelijkheden voor doorgedreven isolatie. In vergelijking met traditionele woningbouw komen koudebruggen veel minder voor.
Houtskeletbouw vereist een minder zware fundering.

Dit betekent dat houtskeletbouw ook perfect past op minder draagkrachtige gronden. Houtskeletbouw biedt een eindeloze architecturale vrijheid waar alles kan, modern of klassiek.
Bij een houtskeletbouw zit de isolatie verwerkt in de dragende houtconstructie. Deze plaatsbesparing biedt extra isolatiemogelijkheden. Een houtskelet is niet alleen duurzaam voor het milieu, u bespaart op lange termijn op uw energiefactuur dankzij de hogere energiezuinigheid.

WIlt u meer weten over houtskeletbouw en houtskeletwoningen? Maak dan vlug een vrijblijvende afspraak of vraag een on-site plaatsbezoek aan.

 

Maak een Vrijblijvende Afspraak of Onsite Plaatsbezoek Aanvragen