Totaalaanpak van de nieuwste  bouw trends
Met een totaalaanpak van steeds de nieuwste trends in het bouwproces, kunnen wij uw ideeën als bouwer visualiseren, en zorgen we samen met u voor de realisatie ervan.
Read more
Energiebewust bouwen en verbouwen
In al onze ontwerpen houden we wel steeds rekening met de allernieuwste eisen en normen, vooral op het vlak van energiebewust bouwen.
Read more
Een passie voor daglicht  en ruimtebeleving
Met een passie voor daglicht, ruimtebeleving en bijzonder materiaalgebruik ontwerpt Cappelle Architects architectuur die exclusief, modern én sfeervol is.
Read more
Wilt U meer weten over onze projecten en diensten?
Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer. Natuurlijk bespreken we ook graag uw wensen voor een verbouw- of nieuwbouwprojecten interieur design.
Read more

Cappelle Architects - Engineers

Cappelle Architects ontwerpt reeds jaren complexe gebouwen en begeleidt de opdrachtgevers and bouwheren bij de realisatie ervan. Dit houdt niet enkel in het puur ontwerpen maar ook de stedenbouwkundige inpassing, de masterplanning van de site en gebouwen, de studie van de stabiliteit, de studie van de speciale technieken, de wegen- en infrastructuurwerken, de uitrusting en interieurinrichting van de gebouwen en de coördinatie van de verschillende disciplines binnen het bouwgebeuren
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok Decline